Aktuellt

Här presenterar vi löpande våra nyheter och andra matnyttigheter.

På Facebook

4 veckor sedan

Kvia Gårdsbutik

På Lördag 25/1 är butiken stängd. Idag är det öppet som vanligt. Välkomna! ... Visa merVisa mindre

2 månader sedan

Kvia Gårdsbutik

Gott nytt år önskar vi er alla! 🎉🥂(Ni har väl grönkål till nyårsmaten😁) ... Visa merVisa mindre

Gott nytt år önskar vi er alla! 🎉🥂(Ni har väl grönkål till nyårsmaten😁)

2 månader sedan

Kvia Gårdsbutik

Imorgon Nyårsafton är butiken öppen kl 10-14. Välkomna! ... Visa merVisa mindre

 

Kommentera på Facebook

Har ni fodermorötter just nu

2 månader sedan

Kvia Gårdsbutik

🎄Vi önskar alla våra kunder en riktigt god jul!🎄 ... Visa merVisa mindre

🎄Vi önskar alla våra kunder en riktigt god jul!🎄

 

Kommentera på Facebook

Ha en god jul och hoppas att ni vilar upp er från all grönkål vi har sett er gå och skörda i det tråkiga vinter regnet och faktiskt tyckt synd om er

God Jul till er oxå. 🎄

God Jul 🎅

2 månader sedan

Kvia Gårdsbutik

Har ni inte fått tag i någon grönkål än, ingen panik vi har kvar! Butiken är öppen kl 10-14 idag. Sista dagen innan julafton så passa på om det är något som fattas till jul. Välkomna! ... Visa merVisa mindre

Har ni inte fått tag i någon grönkål än, ingen panik vi har kvar! Butiken är öppen kl 10-14 idag. Sista dagen innan julafton så passa på om det är något som fattas till jul. Välkomna!
Visa fler inlägg

Vi har fått stöd via Landsbygdsprogrammet!

Vi är mycket glada att vi har fått möjlighet att få Företagsstöd inom Landsbygdsprogrammet/Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Denna investering sker för att öka konkurrenskraften inom jordbruk och trädgård. Stödet täcker cirka 40 % av kostnaderna.

För oss innebär detta att vi har kunnat täckdika ett nytt fält på cirka 6 hektar. Detta innebär att vi kan odla på ett fält närmare gården, som i sin tur leder till rationellare bruk och mindre dieselförbrukning. Ett nytt fält innebär också mycket färre växtskyddsproblem och ogräs. En väldränerad åker kan börja odlas tidigare, eftersom marken torkar upp bättre. Detta ger möjligheter till primörproduktion av grönsaker, varor som är eftertraktade på marknaden. Fältet kommer också vara körbart längre under hösten tack vare ny täckdikning. Vi är mycket nöjda med vår investering.