Aktuellt

Här presenterar vi löpande våra nyheter och andra matnyttigheter.

På Facebook

4 dagar sedan

Kvia Gårdsbutik

Nu har vi precis fått in delikatess potatisen Cherie och Amandine i butiken. ... Visa merVisa mindre

Nu har vi precis fått in delikatess potatisen Cherie och Amandine i butiken.

4 dagar sedan

Kvia Gårdsbutik

Lite bilder från butiken. Idag öppet kl 10-15. ... Visa merVisa mindre

2 veckor sedan

Kvia Gårdsbutik

Imorgon Fredag kommer vi inte att stå på Kungsbacka torg. Butiken är öppen imorgon kl 10-15 som vanligt. Välkomna ... Visa merVisa mindre

Imorgon Fredag kommer vi inte att stå på Kungsbacka torg.  Butiken är öppen imorgon kl 10-15 som vanligt. Välkomna

 

Kommentera på Facebook

Är ni på torget i morgon 31 juli

4 veckor sedan

Kvia Gårdsbutik

Imorgon lördag kommer döttrarna ha en loppis i butiken. Öppet kl 10-14. Välkomna! ... Visa merVisa mindre

Imorgon lördag kommer döttrarna ha en loppis i butiken. Öppet kl 10-14. Välkomna!

 

Kommentera på Facebook

Åh - Bamse! ❤️

1 månad sedan

Kvia Gårdsbutik

Imorgon är vi med i evenemanget "Det stora matTrampet". Det innebär att det kommer in grupper med cyklister i butiken med jämna mellanrum under dagen. Vill ni undvika för mycket folk i butiken kan tiden kl 10-11 vara bra då detta är innan evenemaget börjar. ... Visa merVisa mindre

Imorgon är vi med i evenemanget Det stora matTrampet. Det innebär att det kommer in grupper med cyklister i butiken med jämna mellanrum under dagen. Vill ni undvika för mycket folk i butiken kan tiden kl 10-11 vara bra då detta är innan evenemaget börjar.
Visa fler inlägg

Vi har fått stöd via Landsbygdsprogrammet!

Vi är mycket glada att vi har fått möjlighet att få Företagsstöd inom Landsbygdsprogrammet/Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Denna investering sker för att öka konkurrenskraften inom jordbruk och trädgård. Stödet täcker cirka 40 % av kostnaderna.

För oss innebär detta att vi har kunnat täckdika ett nytt fält på cirka 6 hektar. Detta innebär att vi kan odla på ett fält närmare gården, som i sin tur leder till rationellare bruk och mindre dieselförbrukning. Ett nytt fält innebär också mycket färre växtskyddsproblem och ogräs. En väldränerad åker kan börja odlas tidigare, eftersom marken torkar upp bättre. Detta ger möjligheter till primörproduktion av grönsaker, varor som är eftertraktade på marknaden. Fältet kommer också vara körbart längre under hösten tack vare ny täckdikning. Vi är mycket nöjda med vår investering.